sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Rannalle!


Moikka! :) Vietin lauantai-päivän Sinin kanssa. Päätimme lähteä uimaan, kun oli niin kiva keli :)
Ensin kävimme tietenkin ostamassa jätskit ja vähän evästä ;)
Pyöräilemässä uimarannalle :D Kävimme rannassa, joka on vähän kauempana, mutta se on kyllä pidemmän pyöräilymatkan arvoinenkin.
 Linnean jopo lainassa..
Oli niin ihana auringonpaiste! Rannalle päästyämme aurinko meni aina välillä pilveen, mutta koko ajan oli tosi lämmintä. Vaikka aurinko oli suuren osan ajasta pilven takana, selkäni, hartiat ja käsivarret paloivat inhottavasti :/ Pitää nyt alkaa olemaan vähän tarkempi rannalla. Minulla on niin vaalea iho, että se ei rusketu juuri lainkaan. Se vain palaa todella herkästi.
Rannalla! :)
En ehtinyt vielä tuunailla uuteen bikiniyläosaani sopivaa alaosaa, joten tällainen perus musta saa nyt kelvata ainakin väliaikaisesti :)

Anette lakkasi minulle ihanan kesäiset kynnet Lumenen oranssilla kynsilakalla.
Vesi ei onneksi ollut kylmää ;D
:D
Upea Sini<3
Näiden lisäksi otimme vielä paljon muitakin kuvia ;) Niitä tulossa lisää seuraavissa postauksissa! Palaillaan taas huomenna uuden postauksen merkeissä, moikkamoi!

lauantai 29. kesäkuuta 2013

Päivän löydöt! :)


Moikkelis! :) Eilen olin koko päivän Jyväskylässä mamman, Linnean ja Sinin kanssa. Kiertelimme (tavalliseen tapaan) kirppiksiä, ja iltapäivällä kävimme keskustassakin. Söimme siellä, ja kiertelimme muutaman vaatekaupan sekä keskustan itsepalvelukirppiksen. Kävimme muuten syömässä Mc Donaldsissa, ja tilasin itselleni kasvis Feast-aterian gluteenittomalla hampparilla. Voin suositella, haha! Se oli tosi hyvä :D Mäkkärissä saa ihan minkä vain hampurilaisen gluteenittomalla sämpylällä, eikä se maksa erikseen. Se on ihan kiva juttu :)
Mutta asiaan.. Eilen löytyi vaikka mitä kivaa! Nyt esittelyssä päivän parhaat: 
Huom. monissa kohdissa olen pyöristänyt hinnat (eli noin..) koska useimmat vaatteista on ostettu 4€/kg kilohinnalla kierrätyskeskuksista, niin ihan tarkkaa hintaa on vaikea sanoa :)
Ensinnäkin, farkkuja. Olen viime aikoina ollut vähän ahdistunut heikosta farkkuvalikoimastani :D Monet ovat jääneet vähän pieniksi tai eivät muuten vaan enää istu lainkaan. Eilen asiaan tuli muutos! :D En tiedä mistä se johtui, mutta melkein joka kirppikseltä löytyi jotkut kivat farkut (tai paritkin)! Kaikki maksoivat 1-3 euro/kpl. 
Tällaiset punaiset farkut ovatkin ihan uusi tuttavuus vaatekaapissani.. Lisäksi löytyi parit vaaleat farkut, yhdet kivipestyt sekä mustat Vero Modan farkut. Minulla oli aiemmin ihan samanlaiset mustat farkut, mutta ne jäivät vähän pieneksi. Nyt siis löysin ihan samanlaiset Vero Modan farkut, mutta vähän isompina, jes! :D
Sitten mamma bongasi kivat Niken Dri fit -urheilu/tanssihousut ja itse löysin aivan käyttämättömän urheilutopin. Hassu juttu, ostin nimittäin täysin samanlaisen ja samankokoisen keväällä, mutta eri värissä. Intersportista. Mietin silloin tätä väriä, mutta onneksi en ostanutkaan sitä. Tämä nimittäin maksoi vain noin 0,50€. Itse maksoin samasta, mutta mustana 20 :D
Löysin Linnealle tällaiset Niken kengät, 2€
Ja itselleni yhden Lindexin neulepaidan 0,50-€
Yksi Gina Tricot perustrikoopaita punaisena, noin 0,50€
H&M toppi, jossa on selässä vetoketju, 0,50€
Sini löysi minulle tämän ihanan värisen paidan, hintaa sillä oli vain 1€ Sini kyllä tietää hyvin vaatemakuni :)

Sitten Sinin ostoksia:
Söpöt kukkatennarit, 2€

Niken Dri fit -urheilutoppi, hintaa 0,50-1€
Turkoosit shortsit/caprit, 1-2€
Sini löysi kirppiksiltä myös muutamia kivoja housuja, näiden hinnoista en ole varma :)

Ja Sinin huippulöytö! Nahkaiset korkeavartiset Converset, 2€ Yksi niitti näköjään pudonnut, mutta muuten kengät olivat kuin uudet :)

Näiden lisäksi me molemmat löysimme kirppiksiltä muutakin pikkujuttuja, joitain paitoja yms.  Sini löysi myös pari elokuvaa.
Oli siis hyvä päivä löytöjen suhteen :)
Minun ainoa ''uutena-ostokseni'' :D H&M oranssi kaarituellinen bikiniyläosa.Olen nyt kierrellyt vaikka kuinka monia kauppoja läpi hyvin istuvien, kivannäköisten bikiniliivien löytymisen toivossa.. Lopulta löysin nämä. Pidän näistä paljon, vaikkeivat nämä ehkä olekaan ihan ne unelmien bikinit :D Yläosa kuitenkin istui oikein hyvin ja väri sopii minun vaaleaan ihonväriini kivasti. Bikinien kultaiset yksityiskohdat ovat hauska lisä simppeliin malliin. En siis ostanut lainkaan alaosaa, pian saattekin ehkä kuulla hyvän diy -idean bikinin osien yhteensopivuuteen :D 
Sitten Katriinan kaupalta saamani hieno setti, Lacosten vihreä paita ja Hollisterin farkut. Kiitos vielä kerran Virpi :)
Sitten päivän kohokohta! ;) Supermakeet Ash-merkkiset tennari-korkkarit, jotka sain Katriinan kaupalta, Virpiltä! Nämä ovat niin mua :D Sen lisäksi, että kengät ovat  hienon näköiset, ovat ne myös todella hyvät jalassa. En ole koskaan kävellyt näin mukavan tuntuisilla korkokengillä.
Odotan niin innolla sitä, että pääsen luomaan kivan asun kenkien kaveriksi. Minulla onkin jo mielessä yksi juttu, mutta siihen tarvitsee vähän aikaa -ja ompelukonetta ;) Joka tapauksessa, pian varmasti asukuvia, joissa kengät ovat osana asua.
Uusi paita ja farkut :) 

Sellaisia löytöjä :) Tänään suunnitelmissa on ehkä käydä kaupungilla, ja päivemmällä menemme Sinin kanssa uimaan, ja menen heille yöksi. Mutta jeps, viettäkäähän mukava päivä. Ainakin keli näyttää ihan mahtavalta!

torstai 27. kesäkuuta 2013

Auringonpaistetta ja täydellinen mökkimekko


Heips! :) Viime viikonloppuna oli todella lämmintä <3 Olimme Sinin kanssa mökillä, ja hän otti minusta vähän kesäisiä kuvia mökkirannassamme:
Haha, mun nuttura näyttää ihan croissantilta :D
Globe Hopen pehmeää kangasta oleva, löysöhkö ja raikkaan värinen mekko sopii täydellisesti mökillä olemiseen :)
Taskut on tehty luultavasti vanhasta miesten kauluspaidasta :)
Viihdyimme laiturilla monta tuntia lukien, pelaillen ja jutellen<3

// Tänään olen uinut kaatosateessa, ihaillut ukkosmyrskyä, keräillyt taivaalta tulleita rakeita, tanssinut kaatosateessa, säikähtänyt ehkä pahimmiten koskaan, nauranut ihan älyttömästi, syönyt puolikkaan Ben&Jerry -jäätelön (Caramel sutra -makuisen), ottanut kuvia ja ollut iloinen. Olin tänään Ilonan kanssa, hän on kyllä todella iloista seuraa ;) 
Huomenna menemme Sinin kanssa Jyväskylään. Kiertelemme kirppiksiä ja käymme myös keskustassa. Viime reissulla ei oikein lykästänyt bikinien suhteen, joten ehkä huomenna löydän jotkut kivat bikinit. Olisi jo korkea aika sellaiset hankkia :D Ihana päivä tulossa siis, toinen toisensa jälkeen :)<3

Uusi ulkoasu!


Heippa taas! :) Päätinpä tänään suunnitella ja toteuttaa blogilleni aivan uuden ulkoasun! Olen nykyään ihan hurahtanut (etenkin pukeutumisessa) kaikenlaisiin kukkakuoseihin sekä maastonvihreään. Siksi kukkakuosi pääsi tänne bloginkin puolelle, ja päätin tehdä tällaisen kesäisen raikkaan bannerin. Sen lisäksi päivitin ulkoasua vähän muutenkin. Olen ainakin itse todella tyytyväinen blogin uuteen ulkoasuun :)
Tänään olimme ottamassa vähän kuvia Ilonan kanssa rannassa. Tuli tosi kivoja kuvia, pääsette pian näkemään niitä! ;) Blogiin on siis tulossa lähiaikoina seuraavanlaisia postauksia: Mökkikuvia ja diy-ideoita, taiteellisempia kuvia, joissa minä olen sillä toisella puolen kameraa, kuin yleensä, tuote-esittely(jä) sekä muitakin kivoja, kesäisiä postauksia :)

Mutta nyt te saatte puheenvuoron: Mitäs pidätte blogin uudesta ulkoasusta? :) 

tiistai 25. kesäkuuta 2013

Pablo Picasson tyyliin..



Kuvat otettu Sinin vesikameralla. Sellaiset ovat kyllä niin kivoja :D Tuntui vaan niin hassulta upottaa elektroniikkalaite veteen.. Minun piti oikein monta kertaa kysyä: 
''Sini, saako tämän nyt ihan varmasti  laittaa veteen?'' 
''Joo, joo.'' 
''Eli ihan tänne vaan upottaa?''
''Joo, jooo'' 
Heh :D Nyt mökillä ei tullut kuvailtua niin paljon vedenalaisia kuvia, koska vesi oli aika viileää, ja mökkirantamme vesi on myös todella tummaa. Uimme joka päivä niin myöhään, että aurinko ei enää paistanut niin kirkkaasti, ja kuvat eivät olleet kovin selkeitä. Olisi hauskaa kuvata tällaisella kameralla joskus sellaisessa oikein kirkkaassa vedessä, tulisi varmaan hienoja kuvia. Joka tapauksessa, tässä oli minun versioni Picasso-taiteesta, the mökki edition :D

Mökille polkupyörillä


Moikka taas! :) Saimme Sinin kanssa perjantai-iltana idean, että pyöräilemme mökille heti seuraavana aamuna. Lauantaina sitten keräilimme kamat kasaan, eväät, kamera yms. tulivat mukaan pyörällä, mutta muut tarvittavat vaatteet ja painavemmat jutut tulivat mökille autolla perässä. Pyöräiltäviä kilometrejä kertyi noin 30, ja  se kyllä tuntui seuraavana päivänä.. Ei lihaksissa niin pahasti, mutta takapuoli oli ihan hellänä kaiken sen istumisen jäljilta :D Pyöräilimme sunnuntaina käymään kyläkaupassa muutaman kilometrin päässä, ja matka oli ehkä tuskaisin pyörämatka ikinä, haha. Siksi päätimme, että tulemme kotiin autolla :D Me reippaat pyöräilijät.. Päätimme kuitenkin, että ''paluumatkan'' korvaamme vielä tänä kesänä pyöräilemällä mökille uudestaan :D Pois pyöräileminen on vaan niin tylsää, koska paluumatkalla ei enää ole sellaista ''odotettavaa.'' Mökille jaksaa pyöräillä hyvin, koska on sellainen odotus ihanasta rentoutumisesta, saunomisesta ja uimisesta. Se vähän kuin antaa lisäpuhtia aina jyrkkää ylämäkeä polkiessa.
Tässä vähän kuvia mökkimatkalta. Itse mökillä otettuja kuvia lisään teille muutamassa erillisessä postauksessa, ettei tämä postaus ihan kilometrin mittaiseksi venyisi ;D
Ihana Sini<3
Ensimmäinen pysähdyspaikka :D
Ja kun sitten huomasin, ettei Sinin kamerassa edes ole sellaista ''kurkistusruutua'' :D
Neljäs (vai viides) taukopaikka..
Asianmukaiset varusteet :D
.. ja vähän herkkuja :)
Ja matka jatkuu..
Matkamme mökille voisi periaatteessa jakaa 6 osioon: Ensin pyöräilemme nelostien luo. Sitten menemme sen reunassa olevaa pyörätietä pitkin jonkin aikaa. Pyörätien loppuessa pitää ajaa muutama kilometri nelostien vierusta. Sen jälkeen käännymme matkan pisimmälle osiolle: Pitkälle hiekkatielle (kuvassa pyöräilen kyseistä tietä.) Hiekkatien jälkeen on vielä vähän asfvalttitietä kaupungin keskustaan, ja keskustasta on noin 3 kilometriä hiekkatietä mökille :)
Matkan varrelta löytyy kivaa katseltavaa ja kauniita maisemia :)
Voi ei miten ihania! :)
Oli muuten todella hauska ja yllättävä sattuma, kun törmäsimme erääseen hyvään ystäväämme matkan varrella. Tiellä, jossa yleensä näkee keskimäärin 1-2 ihmistä 15 kilometrin suoralla :D
..ja kun vihdoin oltiin perillä, jes!
Muutama päivä mökillä meni oikein kivasti :) Oli ihanaa seuraa, hyvää ruokaa ja ihan hyvät kelitkin. Pelasimme ihan älyttömän paljon :D Saatoimme Sinin kanssa pelata samaa peliä jopa neljä kertaa peräkkäin. Montakohan peliä pelasimme kaiken kaikkiaan näiden neljän päivän aikana.. 
Uimme ja saunoimme tietenkin joka päivä, valvoimme pitkään, herkuttelimme ja pidimme hauskaa. 
Pian onkin taas ''mustikka-aika'' ja menemme mökille vielä pidemmäksikin aikaa, isomalla porukalla. Sitä odotellessa siis<3