tiistai 26. kesäkuuta 2012

Olen kyllä elossa :D

Moikka te kaikki ihanat lukijat ja muutkin seurailijat! :) Vähän tulikin jo viestejä ja ihmettelyjä, että missä olen ollut :D Nyt olen siis Hyvinkäällä Isabellan luona. Juhannuksen vietimme Lappeenrannassa heidän mökillään. Miten teillä meni juhannus?
Blogissa on tosiaan ollut hiljaista, koska nyt olen ensimmäistä kertaa käymässä täällä blogissa tai koneella ylipäätänsäkin sen jälkeen, kun lähdin kotoa reissuun. Pääsin livahtamaan tähän koneelle, kun Bella katsoo CSI Miamia (toosi tylsä sarja) :D
Minulla on kyllä kamera mukana, mutta kuvia ei ole tullut otettua kovin paljoa. Ehkä joku päivä sitten otamme enemmän, niin pääsen lisäilemään niitä tänne blogiin, kun tulemme kotiin :) Meillä on ollut tosi kivaa, tänään teimme perinteiseen tapaan tortilloja :D
Nyt joku päivä menen ehkä pariksi yöksi Helsinkiin Sinin kanssa, ja sen jälkeen raahaan Bellan Äänekoskelle :D Mutta tässäpä siis teille vähän kuulumisia, ja teitä lukijoitahan on jo ihan hirmuisesti! Olin kuvitellut, että kaikki ovat kadonnet hiljaisuuden vallitessa blogissani..
Kun menen kotiin, alan taas postailla normaaliin tapaan ja vastaan kommentteihinne. Sitten alkaa muuten myös mun säästökuuri. Barcelonan matka nimittäin lähestyy aika huimaa vauhtia, lähdemme sinne siis jo syyskuun 1. päivä :)

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Perjantai

Moikka :) Ajattelin tehdä tällaisen monipuolisen postauksen perjantaistani :D Menimme siis Sinin kanssa hoitamaan hänen siskonsa koiraa yöksi hänen luokseen. Meillä oli oikein mukavaa ja ilta meni rennosti pelaten ja katsoen elokuvia.
Tässä ensimmäisenä kuitenkin perjantain asu:
Converse All Star , Andiamo
Veeran shortsit , Pieces
H&M kukkapaita , kirppis
Korvikset , H&M
Rannekorut vähän mistä sattuu :D
 Heti asunnolle tultuamme käytimme Dantte-koiraa pissilenkillä. Sitten aloimme pelata Tilipäivä -lautapeliä. (meijän peruspeli) :D
Pelasimme, söimme, ja lähdimme käyttämään Danttea vielä kertaalleen lenkillä. Se on kyllä niin söpö ja hassu koirapalleroinen<3 Älkääkä antako ulkonäön hämätä, se on todella kiltti ja hyvinkäyttäytyvä, vaikka isolta, pahalta sudelta näyttääkin. :D
Dantte muuten pelkäsi Paavoa vielä pari vuotta sitten, kun oli vähän pienempi :D
Vielä söpöstelykuva Sinistä ja Danttesta :)

Loppuillan katselimme elokuvaa Shutter Island (Suljettu saari) joka oli ihan älyttömän hyvä! Onnistuneet näyttelijävalinnat ja hyvä toteutus. Juoni oli tosi jännä, ite ainakin tykkäsin tosi paljon. Suosittelen!

Sitten katsoimme vielä toisenkin elokuvan '' Elokuu '' mutta olin siinä vaiheessa jo tosi väsynyt. Ihan ok elokuva, ei mikään super kuitenkaan..

tiistai 12. kesäkuuta 2012

Eilisen ja tämän päivän asut

.. ja kollaaseina näin vaihteeksi! :)  Nyt parina päivänä on paistanut ihanasti aurinko, niin on voinut laittaa vähän vähemmän päälle :D Mutta suoraan asiaan, esittelen teille asut:


Tässä siis eilisen asu:
Tango -balleriinat , kirppis
GT pinkit farkkucaprit , kirppis
Valkoinen alustoppi , METRO
Prendimi pitsipaita , kirppis
Helmirannekoruista en ole varma..
Sormus tuli Yves Rocherilta tilaamamme kosmetiikkapaketin mukana lahjuksena. (paketissa oli myös kaunis helmikaulakoru)


Ja tämän, vielä lämpimämmän päivän asu. Paitsi juuri kun aloimme ottamaan kuvia, alkoi sataa vettä kaatamalla, vaikka muuten tänään on ollut ihan kaunis päivä :D
Kengät , Converse
 Veeran shortsit , Pieces
GT body , kirppis
Kello , quartz (tuli myös  Yves Rocher -paketin mukana)

sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Söpöjä eläimiä fleecekankaasta

Moikka! Tänään aiemmin ilmestyneeseen postaukseen tuli kommentti, jossa minua pyydettiin  tekemään enemmän käsityöjuttuja tänne blogiin. Ajattelin, että voisinpa tosiaan tehdäkin!
Minulla on kotona jonkin verran käsitöitä, joita voisin esitellä teille. Suurimman osan olen kuitenkin antanut lahjaksi tädeilleni, mummoille, kavereille yms. Tänään soitinkin kummitädilleni, ja toiselle tädilleni, joille olen antanut monia tekemiäni käsitöitä. He lupasivat lähettää minulle kuvat niistä, niin tekin pääsette näkemään ne. Tänään päätin siis aloittaa pienen ''käsityöpostausmaratonin'' tekemällä teille postauksen ihanan pehmeistä fleece-eläimistä.

Ensimmäiset tekemäni pehmolemmikit!
Tässä inspiraationi lähde ja innoittaja omien pehmolemmikkien tekoon.
Sain tämän Fiona Goblen kirjoittaman Pehmolemmikit-kirjan mummoltani syntymäpäivälahjaksi viime kesänä. Se on ostettu Tuurista.
Kirjasta löytyy selkeät, hyvillä kuvilla varustetut ohjeet pehmolemmikkien tekemiseen pienimpiäkin yksityiskohtia myöten. Riittää, että osaat käyttää ompelukonetta ja omaat ihan perusompelutaidot. Saatuani kirjan sain todella suuren inspiraation tehdä kyseisiä eläimiä!

Kirjassa on yksi peruskaava, lemmikin vartalo, joka näkyy kuvassa oikella sivulla. Kaavaan yhdistetään jokin pää, riippuen tietenkin eläimestä. Kirjan lopusta löytyvät kaikki kaavat kirjassa opetettuihin eläimiin, ja niiden vaatteisiin. 
Kirjassa on ohjeet 12 erilaiseen eläimeen. Siinä on kuitenkin myös paljon vinkkejä, kuinka voi ideoida ja tehdä aivan omanlaisia pehmolemmikkejä. Kaiken tämän lisäksi kirjasta löytyy myös ohjeita erilaisiin neulottaviin, virkattaviin ja ommeltaviin lemmikin asusteisiin, sekä vaatteisiin. 
Suosittelen tätä kirjaa ihan kaikille pehmolemmikkien tekemisestä kiinnostuneille! :)

Pehmolemmikit tehdään siis fleece-kankaasta. Tässä on minun pieni kokoelmani. Näistä osan olen saanut mummolta, ja osan olen ostanut kangaskaupasta Sinin antamalla lahjakortilla. Kirppiksiltä ei kovin usein löydä hyväkuntoista fleecekangasta. Muutama näistä paloista on alunperin ollut huiveja. Omasta kodistakin voi siis löytyä turhia fleece-vaatteita, tai muita kankaita, jotka käyvät tähän tarkoitukseen mainiosti. Jos kuitenkin tarvitsee jotain tiettyä väriä, pikkupalat fleeceä eivät maksa kangaskaupassa paljoa.


Nyt tarkemmassa esittelyssä ensimmäiset itse tekemäni pehmolemmikit:
Pehmokenguru. Tähän ei ollut kirjassa valmista ohjetta, vaan piirsin vartalon peruskaavaan pään itse, ja toteutin ideani pitkästä hännästä sekä pussista, jossa on vauvakenguru.
Tässä lähikuvaa äidistä ja kenguruvauvasta..
Häntä ei oikeasti ole noin vino, piti vaan saada eläin pysymään jotenkin pystyssä kuvauksen ajan :D
Tässä tekemäni lammas. Se on tehty ohjeen mukaan, pientä soveltamista lukuunottamatta. (Lampaan kuvan näet Pehmolemmikit -kirjan kannessa.) Lampaalla on hauskat retrokankaasta tehdyt housut, karvatakki päällä sekä fleecesukat lämmittämässä varpaita.
Lampaan paidan tein Linnean vanhasta uikkarista :)
Ja lähikuvaa..
Ja lehmä.. Tämä on muuten ensimmäinen pehmolemmikki, jonka tein. Sain mummulta tämän lehmäkuvioisen kankaan, ja keksin oman idean, johon ei ole ohjetta kirjassa. Pelkästä lemmikin vartalon kaavasta voi lähteä toteuttamaan ihan mitä tahansa, vain mielikuvitus on rajana. 
Kulkusen kilinästä kuulee, missä lehmä on menossa..
Niimpä, tällä lehmällä ei olekaan häntää..
Sitten yön kummajainen.. Lepakko tipuhousuissaan ja uniläpässään, menossa nukkumaan varmaan :D

Lepakon siivet tein mustasta, läpikuultavasta kankaasta.
(psst.. täältä löydät postauksen, jossa esittelen päivittyneen pehmolemmikkikokoelmani!)

Mikä näistä tekemistäni pehmolemmikeistä oli teidän lempparinne? :)

Mitä te haluatte lukea?

Moikka :) Nyt kesäkuussa olen postaillut teille todella innokkaasti, koska on viimein loma, ja ehdin toteuttaa itseäni paremmin. Ulkoasu on nyt saanut aivan uuden ilmeen, mutta entäpä blogini sisältö?
Siksi mieleeni juolahti tehdä tällainen postaus, jossa te saatte kertoa, millaisia postauksia tykkäätte/tykkäisitte lukea blogistani.


Toivoisitteko enemmän jotain tietynlaisia postauksia?
Jotain mitä täällä ei yleensä edes ole?
Vähemmän jonkinlaisia?
Millaisista postauksista yleensäkin pidätte, tai ette pidä?


Tietenkin tämä on minun blogini, johon teen minua kiinnostavia asioita ja juttuja, mutta teidän mielipiteenne on todella arvokas, koska tehän tätä luette ;D<3 Joten, parannusehdotuksia blogini suhteen tulemaan! :)


lauantai 9. kesäkuuta 2012

Tuulinen päivä


Olimme tänään Aneten kanssa kuvaamassa. Suunnitelmamme oli ottaa hänen blogiinsa bannerikuva. Aluksi otimme kuvia omassa pihassamme, mutta emme oikein olleet tyytyväisiä taustaan. 
Päätimme sitten lähteä etsimään parempaa kuvauspaikkaa. Kiertelimme polkupyörillä Äänejärven rantaa, ja lopulta löysimmekin aivan täydellisen paikan ja jäimme siihen ottamaan kuvia. 
Matkalla Cittariin napsimme muutaman kuvan myös sillalta.


Tässä yksi otos päivältä. Lisää kuvia löydätte Aneten blogista. Tsekatkaa samalla hänen uusi bannerinsa ;) 
Minä lähden niistämään nenääni.. Minulle on nimittäin tullut kauhea flunssa tässä viikon aikana :(

perjantai 8. kesäkuuta 2012

Päivän asu -kuvapläjäys

 Tässä teille päivän asua, jolla olin kaupungilla :) 
Kengät , Converse
Shortsit , kirppis
T-paita , kirppis
Neonvärisen vyön sain Anetelta<3
Rannekorut , Nomination
Korvakorut , H&M

Taidonnäyte + uusi ulkoasu!

Moikka! :) Tässä sitä nyt sitten ollaan, blogi on saanut aivan uuden ilmeen! Toivottavasti teille kelpaa, nimittäin itse olen todella tyytyväinen :D Mamma vaan nopeasti napsi aamulla pari kuvaa minusta tiiliseinämme edessä, enkä kyllä vielä silloin olisi arvannut, että yhdestä kuvasta tulisin tekemään bannerin.
Aion vielä muuttaa joitain pikkujuttuja ja yksityiskohtia, joten kertokaa ihmeessä, jos teillä on jotain kommentoitavaa ulkoasusta :)

 Jee!
 Ups :D

Tässä teille päivän taidonnäyte :D Olen oppinut tämän tänä kesänä. Haluaisin oppia saman vielä ''toisinpäin''. Eli eka siltaan kaatuminen (sen kyllä osaan jo) mutta sitten siitä jalkojen heittäminen yli on kauhean vaikeaa :D Ehkä opin vielä joskus..

Palailen blogin pariin taas illalla, muokkaan vielä vähän ulkoasua ja laitan teille kuvia päivän asusta. Nyt menen laittamaan ruokaa kiireen vilkkaa! :) Heips<3

Pelkuri farkkuliivissään

Heips :) Vihdoinkin aurinko paistaa <3 Harmi vaan kun mulle on tullut nyt sellainen kummallinen kesäflunssa. Nenä vuotaa koko ajan, ja aivastelin koko yön. Mutta ei se mitään, onneksi sentään on lämmintä pihalla.
Viime päivät olen pohtinut sitä hiustenleikkuu -juttua. Nyt olen ruvennut jänistämään ja miettimään, haluanko ihan varmasti? DAMN. Kyllä minä haluan, piste :D Vai haluanko?
Äsken mamma otti minusta muutaman kuvan puutarhatöidensä ohella. Jospa minä näistä jonkun laitan profiilikuvaksi facebookkiin, tämänhetkinen proffakuva on nimittäin maaliskuulta :D 

Mikä näistä on teidän lemppari? :)
Kuten kuvissa näkyy, mun kulmille on tapahtunut jotain! :D Ne siis värjättiin ja nypittiin eilen. Mamma värjäsi myös mun ripset.
Viimeksi, kun värjäsimme mun kulmat, niistä tuli ihan tylsän vaaleat, vielä kun värit haalistui suurinpiirtein viikon päästä. Tällä kertaa laitoimme ihan rohkeasti tummempaa väriä, ja vaikka aluksi olin vähän sillei: ''hui!'' kun katoin peiliin, niin ovat nämä kuitenkin mielestäni nyt todella hyvät. Tuovat sellaista ''ryhtiä'' kasvoihin.
..ja tein rajaukset itselleni toisen kerran koko elämässäni :D Viimeksi tein rajaukset eyelinerillä, mutta tällä kertaa tein kajaalilla. Se oli ehkä tuhat kertaa helpompaa :D Ajattelinkin nyt alkaa tekemään myös arkimeikin välillä rajauksien kanssa, koska niiden tekemisessä ei edes kestä kovin kauaa, mutta ne saavat silmät näyttämään aivan erilaiselta.