lauantai 30. huhtikuuta 2011

Peruslauantai

Huh, nyt voi vihdoin hengähtää ku on Paavo pesty, eipä mennytkään kun 2 tuntia :D Tänään ollaan oltu kaupungilla, vein kirppikselle vaatteita ja ostettiin jätskit (yllätysyllätys) Ja muuta en oo oikeastaan tehnytkään. Kohta vois ehkä mennä hyppimään trampalle, ja illalla lenkille. Mutta asiaan, tässä päivän asukuva:
Laukku, kirppis 2€
Gina Tricot vyö , Gina Tricot 7.95€
Seppälä paita , kirppis 1€
Gina Tricot legginssit , Gina Tricot 14.95€
Kengät , kirppis 2€
H&M karvaliivi , kirppis 5€
Korvikset, Katriinan kauppa

perjantai 29. huhtikuuta 2011

Cinderella's day

Hejjssan :D Iha ekaks, HYVÄÄ VAPPUA!
Tänään meillä oli koulussa vappurieha ja pukeuduin Tuhkimoks :) Oli tosi kiva päivä ja kaikilla oli tosi hienoja asuja! Iltapäivällä käytiin Veeran kaa ostaan jätskit kaupungilta (2x) ja käytin Paavon aika pitkällä lenkillä. Nyt sitten tässä kirjottelen tänne..
Tommonen jättinuttura mulla oli (: ps. sini teki

Pääsiäisviikonloppu

MAANANTAI;
Oli mökkipäivä :) Menimme Linnean kanssa jo aamulla mummolaan, jossa olimme muutaman tunnin. Sitten lähdimme mökille koko porukalla mummon ja tätieni kanssa. Kiitos ihanan kananmuistini, unohdin kameran kotiin, mutta onneksi sain lainata tätini kameraa(tai siis puhelinta) jolla otin muutamia kuvia mökiltä. Illemmalla lämmitettiin saunakin, mutta ihan vielä en tarennut mennä uimaan ;D vesi oli 7-9 asteista..





 AIVAN IHANAN LÄMMINTÄ ! <3

Pääsiäisviikonloppu

LAUANTAI;
Lauantaina oltiin koko päivä ulkona tekemässä pihahommia (haravoimassa ym ym) Me myös koottiin tramppa, ja otettiin illalla vähän kuvia kun hypittiin :)


Ps. harkitsen joskus tulevaisuudessa että laittaisin tänne videopostauksen jossa kikkailisin meijän trampalla ;D

tiistai 26. huhtikuuta 2011

Leopardipäivä

Heipparallaa taas :) Tänään on ollut tosi paljon tekemistä, 2 tanssituntia, kotitalouden urakkaläksy ym ym, niin olo tuntuu kyllä pikkuriikkisen kiireiseltä. Pitäis myös laittaa vaatteita kirppispöytään (tai siis hintoja vaatteille), koska huomenna tavarat ois jo vietävä sinne. Nojaa, onneks ei kuitenkaan oo mitään kokeita (ainakaan vielä), niin ehtii edes hetken hengähtää, ja kirjoittaa vaikka blogiin! .. esimerkiksi  päivän leopardiasusta;


Paita , kirppis 1,50€
Only farkut , kirppis 3€
Laukku , kirppis 2-3€
Vyö , kirppis 1€
Gina Tricot korvikset , Gina Tricot 4.95€
H&M rannekorut , H&M 5.95€


Leopardikuvioiset balleriinat sain eräältä tutultamme Sinikalta, ja popot ovat kieltämättä lempparikesäkenkäni ainakin tällä hetkellä :)

maanantai 25. huhtikuuta 2011

Kevään tunnelmia + talvisia kuvia

Heippa taas :) Ihan ekaksi, pihalla on AIVAN ihana keli! Lämpöä on jo (ainakin auringossa) noin 20 astetta, ja tekis todellakin mieli mennä pihalle, mutta teenpä nyt nämä postaukset kuitenkin.
Tässä yksi asukuva, joka on otettu jo talvella :)

EVE kauluspaita , kirppis 1€
Gina Tricot Wetlook-legginssit , kirppis 1€
Kengät , kirppis 2€
Laukku , kirppis 1,50€
H&M korvikset , H&M 3.95€
Pieces vyö , Pieces 3-5€

Lempistä


Hellou (: Eli täällä siis kirjottelee 13-vuotias, blogin tekemisestä kiinnostunu tyttö, ja tässä pientä esittelyä ja joitain kuvia.


RAKASTAN  vaatteita, kenkiä, hajuvesiä, laukkuja, musiikkia, lakuja, suklaata, koruja, leipomista ja kavereitten (ja siskojen) kanssa olemista ja valokuvaamista.

HARRASTAN  balettia, jazzia ja nykytanssia, joihin aikaa kuluu viikostani yhteensä 6 h. 

PERHEESEENI KUULUU minun lisäkseni pikkusiskoni, isosiskoni, isoveljeni ja vanhemmat. Meillä pyörii myös pikkuinen Paavo-koira, rodultaan bichon frise. 


ASUN  Keski-Suomessa. Meillä on omakotitalo, joka sijaitsee aika lähellä keskustaa. Minulla on myös oma huone, jossa vietän paljon aikaa, ja siksi sen kotoisuus ja oman näköinen sisustus on minulle tärkeää.


HAAVEILEN  isosta kenkä, - ja laukkukokoelmasta, johon kuuluu ihania korkkareita ja kivoja laukkuja, ja matkustamisesta johonkin lämpimään maahan.  


AIKUISENA asun ehkä jossain toisessa maassa. Minulla on muutama lapsi, ja teen jotain kivaa, itseäni kiinnostavaa työtä, minulla on hieno auto, sekä ehdottomasti iso vaatekaappi täynnä vaatteita. :D


KESÄLTÄ ODOTAN  kaikkea ihanaa; mökkielämää, kavereitten ja siskojen kanssa olemista, lämpimiä kelejä, paljon jätskiä, ja paljon ihania valokuvia ! <3